Diensten

Wilt u pakketten, pallets, bundels, buitenmaatse goederen, ADR-goederen of een mix hiervan verzenden? Of bent u op zoek naar opslag voor uw goederen? Dan bent u bij Zwier Veldhoen| TransMission aan het juiste adres. Dagelijks leveren wij in iedere plaats, op elk industrieterrein en in elke winkelpromenade in de Benelux. Uw logistieke vraag gaat ons nooit te ver en daarom bieden wij u een diversiteit aan diensten.

Transport

Pakketten en stukgoed

Pallets

ADR

Lengtevracht

Deel- en volladingen

Retourlogistiek

Warehousing

Met Zwier Veldhoen | TransMission kunnen wij u een totaal logistiek concept bieden. Naast transport kunnen wij u ook voorzien in tijdelijke of langdurige opslag en VAL activiteiten. Wij regelen het hele logistieke proces voor u, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken.

Plusdiensten

Naast de standaard service van TransMission bieden wij ook extra services voor tijdens en na het transport. Binnen TransMission noemen wij dit plusdiensten, een belangrijke toegevoegde waarde voor onze klanten. Hiermee geven we uw zending graag dat extra beetje aandacht.

Romain | Floormaxx BB & ESDpartner BV (Deventer)

Zwier Veldhoen | TransMission is voor ons de ideale transport partner. Ze hebben de service, korte lijnen en flexibiliteit van een klein bedrijf en de reikwijdte van een groot bedrijf. Deze combinatie werkt super voor ons en is tevens een meerwaarde voor onze eigen klanten.  

Giancarlo | Special Roast (Amersfoort)

Al enkele jaren werken wij samen met Zwier Veldhoen | TransMission.
Snelheid, accuratesse, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn essentieel voor ons en dat vinden wij bij TransMission.
Via het online portaal kan je zendingen boeken en de actuele status volgen, wat ons goed inzicht geeft.

Onze klanten zijn zeer tevreden over de Track and Trace, levertijd en afhandeling ter plaatse.