Extra Services


Extra services bij aflevering van uw goederen. Wanneer er extra activiteiten verricht moeten worden bij het afhalen of afleveren van uw goederen dan is er sprake van een +Pluslevering.

Tijdsleveringen

De bekendste – gestandaardiseerde - pluslevering van TransMission is de tijdslevering. Wij bezorgen deze "Pluslevering" voor een gegarandeerde tijd, voor 8:00 uur, 9:30 uur of 11:00 uur op een adres binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.Het is ook mogelijk zendingen gegarandeerd na 14:00 uur of na 16:00 uur te laten leveren. Wij berekenen voor deze Plusleveringen een toeslag. Plak altijd een roze (voor 8:00), groene (voor 9:30), oranje (voor 11:00), gele (na 14:00) of paarse (na 16:00) sticker op uw zending. U kunt deze stickers bij ons aanvragen.

Werkplekleveringen

Werkplekleveringen zijn "custom-made" Plusleveringen, waarbij onze bestelchauffeur volgens afspraak extra activiteiten verricht op het afleveradres. Bijvoorbeeld het afleveren van schoonmaakmiddelen in de werkkast, afstapelen van palletvracht, bezorgen op etages, omruilacties etc. De tariefgrondslag is tijdafhankelijk, modulair opgebouwd en specifiek vastgesteld.