Onze Services


In Nederland en Belgiƫ bezorgen wij uw zendingen de volgende werkdag. Op de Waddeneilanden en in het Groothertogdom Luxemburg binnen 48 uur. Door bijzondere omstandigheden zoals winkelsluiting, niemand thuis, verkeerd adres en sorteerfouten kan het voorkomen dat uw zending bij uitzondering niet binnen deze tijd aankomt.


Niet thuis? Tweede bezorging gratis

Niet thuis? Dan bieden wij de zending gratis opnieuw aan. De geadresseerde ontvangt een kaart in de bus met het verzoek contact op te nemen om binnen 3 dagen een nieuwe afleverafspraak te maken. Bij geen reactie binnen die termijn sturen wij de zending gratis retour.


Weigering

Weigert uw relatie een zending, dan vragen wij u contact met de geadresseerde op te nemen en ons nieuwe instructies te geven. We kunnen de zending gratis een tweede keer bezorgen of anders gratis aan u retourneren.


Handtekening

Elke zending behandelen wij als een aangetekend stuk. Uw relaties tekenen voor een goede ontvangst. Zo ontstaat er nooit onduidelijkheid over de aankomst van uw zendingen. U kunt het bewijs van ontvangst, met handtekening en datum-/tijdstempel, met de aan u verstrekte inloggegevens, vinden op onze website.