Vraag een offerte aan

Leuk dat u een offerte van de diensten van Zwier Veldhoen |TransMission wilt ontvangen. Vul hieronder uw gegevens in om een offerte aan te vragen. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag bij de juiste persoon binnen de organisatie terechtkomt en proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen om uw transportaanvraag te bespreken.

Werkwijze

Stap 1

Offerte op Maat

Ons tarief baseren wij op uw verzendpatroon in de Benelux. Eén van onze accountmanagers neemt contact met u op om een afspraak met u in te plannen. Tijdens dit gesprek, digitaal of fysiek, maken wij kennis met u en brengen we de wensen en het verzendpatroon in kaart. Vervolgens maakt onze accountmanager een offerte op maat. Als de offerte klaar is, overhandigt onze accountmanager deze digitaal of fysiek aan u.

Stap 2

Akkoord offerte

Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze diensten. Wij gaan graag voor u aan het werk! U ontvangt van ons een klantformulier, zodat wij u als debiteur kunnen aanmaken. Zodra wij het klantformulier hebben ontvangen, registreren wij uw bedrijf als verlader en maken wij de benodigde transportaccounts aan.

Zodra deze accounts zijn aangemaakt neemt onze accountmanager contact met u op om de portalgegevens te overhandigen en het gebruik van de portal te bespreken.

Stap 3

Starten met verzenden

Onze webportal maakt verzenden gemakkelijk. U boekt uw zendingen via internet, voorziet de goederen van etiketten met barcode en verzendt de zendingsgegevens naar ons TMS-systeem. In het Track & Trace menu staat alle informatie die betrekking heeft op de zendingen, zoals de scanmomenten, verwachte aflevertijden en afleverbewijzen. Alles in één systeem waarbij overzicht en gemak voorop staan. Ook is onze webportal te koppelen met verschillende verzendprogramma’s door middel van webservices.

Heeft u nog aanvullende vragen? Onze klantenservicemedewerkers beantwoorden tijdens kantooruren graag uw specifieke vragen over uw zendingen.

Vul het formulier in

  • Contactgegevens

  • Laadadres

  • Goederen

  • Colli

  • Pallets

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.