OVER ONs

Zwier Veldhoen is een echt familiebedrijf uit Deventer met meer dan 150 jaar ervaring in de logistieke wereld. In 1870 werd de aftrap gedaan in de huidige binnenstad ‘achter de muren’. Vandaag de dag zijn zowel de thuisbasis als de voertuigen uitgerust met de allernieuwste technieken voor onder andere planning, communicatie en track & trace. Dagelijks verzorgen wij ruim 3500 zendingen voor onze verladers met als eindbestemming een adres in de Benelux. Als partner in het TransMission-netwerk bieden wij hiervoor de perfecte dekking en services. Uiteraard kunnen wij ook uw zendingen naar de rest van de wereld verzorgen via zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners.

Van chauffeur tot directeur, wij houden de lijnen kort. Wij weten wat er speelt en kunnen op die manier het persoonlijke karakter behouden. Kwaliteit, service en werkplezier staan bij ons op één.

Onze
voordelen

Persoonlijk contact
Kwalitatief sterk netwerk
Geen contract, geen opzegtermijn
Realtime inzicht
Flexibel
Scherpe tariefstelling

Duurzaamheid

We zijn ons bewust dat onze voertuigen uitermate milieubelastend zijn. Daarom zijn we continu op zoek naar schonere en efficiëntere vormen van vervoer. Zo bezorgen we inmiddels alle zendingen voor de binnensteden van Deventer en Zutphen met elektrische voertuigen.

Transmission

TransMission is het samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. Het zijn stuk voor stuk zelfstandige ondernemingen, veelal familiebedrijven, die samenwerken onder de naam TransMission. Het fundament van de dienstverlening is een heldere serviceformule. Uniforme afspraken tussen alle partners binnen het samenwerkingsverband. Een aparte organisatie met een centrale directie regelt gezamenlijke activiteiten. Samen leveren wij een complete distributieservice. Elke dag, overal in de Benelux. Met de inzet van onze medewerkers, vaste partners en collega’s binnen het TransMission netwerk streven wij dagelijks betrokken, betrouwbaar, transparant en flexibel naar het overtreffen van verwachtingen.

Zwier veldhoen en Transmission in cijfers

Medewerkers

0

(Vracht)wagens

0

Pallet zendingen (2020)

0

Colli zendingen (2020)

0

Werken bij Zwier Veldhoen

Wil jij graag aan de slag bij Zwier Veldhoen | TransMission? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel dat bereid is de handen uit de mouwen te steken. Kijk op onze vacaturepagina of er een vacature openstaat die aansluit bij jouw wensen!