Plusdiensten

Naast de standaard service van TransMission bieden wij ook extra services voor tijdens en na het transport. Binnen TransMission noemen wij dit plusdiensten, een belangrijke toegevoegde waarde voor onze klanten. Hiermee geven we uw zending graag dat extra beetje aandacht.

Plusdiensten

Bloktijdlevering

Wij bezorgen de levering binnen een gegarandeerde bloktijd van 2 uur af .

Tijdlevering

Wij bezorgen de levering binnen een gegarandeerd tijdvenster af. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. 

Pallet afstapelen bij aflevering

Kan uw relatie geen pallet behappen, bijvoorbeeld in een winkel zonder magazijn? Dan kan onze chauffeur de pallet afstapelen en de emballage gelijk mee terugnemen.

Werkpleklevering

Normaal gesproken levert de chauffeur tot aan de eerste deur. De ontvanger kan wensen dat de chauffeur de zending verder brengt dan die eerste deur. Denk bijvoorbeeld aan het afleveren van reinigingsmiddelen tot de werkkast van de schoonmaakdienst.

Werkpleklevering op etage

Zie werkpleklevering parterre, maar dan levert de chauffeur op een etage elders in het gebouw de zending af.

Getekende documenten retour

Indien u als verlader een pakbon of CMR getekend retour wenst te ontvangen

Insealen bij afhalen

Tijdens het vervoer mag er op een pallet geen collo los liggen. Door middel van deze plusdienst kunnen wij de pallet voor u insealen tijdens het afhalen. 

Persoonlijke overhandiging

Als u er zeker van wilt zijn dat de geadresseerde uw zending persoonlijk in ontvangst neemt en zelf voor goede ontvangst tekent.

Afleveren zonder handtekening

Indien u het met de geadresseerde overeenkomt dan mag de chauffeur de zending achterlaten zonder dat ervoor getekend wordt. Door middel van deze plusdienst kunt u dat aan ons doorgeven. 

Vooraanmelden

Indien de geadresseerde wenst dat de zending door ons vóór aflevering telefonisch wordt aangemeld.

Alleen op dit adres bezorgen

Indien u niet thuis bent proberen wij de zending bij de buren aan te bieden. Indien dit niet gewenst is kan dat via deze plusdienst worden voorkomen en bieden wij het alleen op het geboekte adres aan. 

Zaterdaglevering

Binnen Nederland bieden wij de mogelijkheid om uw pakketten en pallets op zaterdag te bezorgen.